Pod vedením šéfkuchára Martina Kurhajca ponúka reštaurácia Al Lago jedlá tradičnej mediteriánskej kuchyne s výberom slovenských špecialít. Dôraz je kladený hlavne na čerstvé a pôvodné suroviny a preto si jedlá zachovávajú tú správnu pôvodnú chuť. Pizza je robená z talianskej múky Caputo, stejky sú pripravované z odležanej argentínskej sviečkovice a polievka Demikát zahusťovaný vodou z halušiek. Pri príprave jedál nepoužívame umelé dochucovadlá a múku na zahusťovanie. Pre vegetariánov máme k dispozícii široký výber jedál práve tak ako aj bezlepkové cestoviny a pizzu pre celiatikov. V prípade akýchkoľvek iných požiadaviek vieme byť plne nápomocný.
Ubytovaným hosťom ponúkame možnosť polpenzie – a večere formou 4 – chodového menu – predjedlo, polievka, hlavné jedlo – výber z 3 jedál a dezert.
Súčasťou reštaurácie je aj detský kútik, ktorý svojou prepojenosťou s reštauráciou ponúka rodičom pokojného stravovania sa v spoločnosti detí. Na večerné posedenie je určený salónik s výberom koňakov a cigár v príjemnom kreslovom posedení. Letná terasa ponúka možnosť oddýchnuť si pri dobrom nápoji či jedle priamo na otvorenom priestore a čerstvom vzduchu.
Našim hosťom pripravíme individuálne ponuky pre rodinné stretnutia, svadby, oslavy a pracovné stretnutia na základe požiadavky, podľa ktorej sa snažíme vyhovieť predstave klienta